Har nu inte haft en möjlighet att blogga på några dagar. Men här kommer en liten uppdatering om vad som hänt i helgen.

Jag med familj for till Luleå på torstag och övernattade hos Stefans syster. Man kan säga att vi mellanlandade där för att sedan fara vidare till Piteå på fredag som ligger drykt 5mil bort. Jag orkade nämligen inte köra dom sista milen. Vi hade så ruskigt väder från Gällivare till Luleå, gick endast att hålla ca 60km/h. Det regnade så fruktansvärt mkt.
När vi kom fram höll Stefans syster på att göra en tårta (chokladbottnar, grädde & jordgubbar som fyllning å sedan ganering av grädde, jordgubbar & riven dajm.. mums) som vi skulle smaska på fredag.. jag fyllde nämligen 29år, men jag känner mig inte en dag äldre utan endast ett år KLOKARE haha!! Men i allafall blir jag väckt kl 07:30 på fredag morgon med kaffe, tårta och ett paket! & i paketet fanns det något jag länge velat ha en ny telefon.. gissa om jag blev överlycklig??!!

En Sony Eriksson vivaz pro, så läcker!! Gillar den skarpt.. lite för avancerad för mig men jag jobbar på att lära mig hur den fungerar.

Fick även denna underbara parfym av en underbara vän Annika. Guud så gott den luktar!!

Sedan blev det ett å annat Presentkort. Visst blir man glad av att få gåvor när man fyller år, men ett grattis betyder såå mkt för mig & det räcker gott å väl!!

Helgen har jag & min familj tillbringat i Piteå tillsamans med Annika, min vän med familj. Ätit gott, solat å bara varit. Tänk att det kan vara såå skönt att bara få vara och slappa =) Härligt härligt!!
Jo, under lördagn blev det lite fest med smörgåstårta & lite vin.. min vän blev nämligen 30år i söndags. Grattis gumman!! 😉

Och nu är jag iaf tillbax i Luleå hos en vän och tänker tillbringa veckan här.. 5 veckor kvar av min semester, haha jag klagar inte!!

Nu måste jag kila för jag & min son har nämligen blivit bjuden på middag.

Hej så länge.

Annonser