God morgon!

Min dag börjar med en kopp kaffe ute i solen. Är det något som får mig att vakna så är det solen och värmen!! Jag och min sambo håller på att kika på en resa till Thailand i vinter, vi hade tänkt vara över jul. Jag har nämligen inte vart utomlands på tio år så nu är det dax tycker jag. Jag har hört så mkt positivt om Thailan, hur fantastiskt vackert det är där. Så jag längtar!! När min karl slutar jobbet så skall jag dra med honom till resebyrån och se vad dom kan erbjuda. Men annars har vi hittat resa för oss tre (jag, min son och sambo) för ca 24000. Det är endast flygstol, för boende hade vi tänkt fixa själv. Tror det blir billigare så. Längtar!! =)

Nu skall jag kila ner i tvättstugan, sedan blir det en dusch och sedan måste jag fara med gossen och kolla på en BMX som han har hittat på rea =) Tänk att det inte räcker med en cyckel!! Men det är pojkar HAHA. Men jag skall vara helt ärlig!! min gosse är ganska billig i drift. Han är inte så mkt för att ska ha och ska ha.. han är rätt nöjd med det han har. 
Som  man hör tidigare så är det föräldrar som gör barn materiella!!! Och det stämmer!! Det försöker jag helatiden ha med mig. 

Dax för tvättis, see you =)
   

Annonser