Har inte vart in å dokumenterat något på två dagar, så här kommer det en uppdatering 🙂

I Onsdags hade vi mys middag, kräftor, västerbottenspaj och sallad. Och inte vilka kräftor som helst utan dom har vi plockat själv!! Och dom är ruskigt goda =) Det var iaf. riktigt gott!! Sedan for jag och träffade upp vänner på puben. Har nämligen inte vart ut här hemma  på hela sommaren så det kändes som att man behövde komma ut å träffa lite nära å kära.. men det var inte allt för många av dom, var är alla??! När nu jag för engångs skull tar mig ut så var det inte så många man kände ute. Nå nå, kul hade jag iaf, surrade med folk och dansade en heldel oxå. Viket jag gillar 😉

Torsdagen låg jag mest hela tiden.. var en aning trött!! Var endast upp och käkade lite och tog ett bad.. åsså sängen igen, ända tills kl 14:30 då kom gubben hem från arbetet. Var på bilbingo och skulle vinna 38000kr, men tror du det blev något?! NÅ INTE!!! Sedan tog vi bara det lungt och mös på.. det blev film på kvällen.

Och idag har vi inte heller gjort så mkt. Min karl ligger och vilar nu, men när jag går och väcker honom så hade vi tänkt gå ut och äta tillsammans, men vet ännu inte vad det blir för någe gott.. kanske Thai =)

Jag lyckas inte föra över lite bilder från min tel till datorn… verkar vara någe vajsing med usb drivfutiner. eller nått.. så jag får skicka lite bilder via sms.

Tjao!

  

Annonser