Igår fick jag massor gjort, tvättat städat och rensat i min garderob. Men jag har lite svårt att kasta kläder. Det finns alltid något tillfälle att ha kläderna på.. haha, man säger alltid det men likt förbenat ligger det bara och skräpar.
Min älskade pojkvän har klagat under lång tid att han inte har någon plats för sina kläder men nu har jag sett till att man slipper höra på det, för nu har han fått en egen garderob =) 

Idag har jag rensat i förrådet som är överfullt med prylar, vet inte vad jag skall göra av med allt!! Har även där svårt att kasta grejjor. KAnske man skulle fia en lopis inom kort, har tänkt på det länge men får inte något gjort.. grrr..

Solen skiner nu och jag sitter här inne och tycker synd om mig själv.. har så tråkigt men kommer heller inte för mig att göra något trevligt. Idag är en sådandär dag jag inte allt för ofta har..som tur är!! Min son har man inte heller sett, han är på gården brevid och leker med sina vänner.

Tror ändå att jag skall ta och lägga mig ute på gården en stund medans det är sol och sedan blir det att laga middag, panerad fisk, löksås och potatis.

hejsvejs!!

Annonser