Idag har skolorna börjat och semestern är slut!! Känns tråkigt eftersom vi här uppe i Norrland inte sett solen och värmen allt för mkt..=(..

Min son har börjat klass 1 idag och han längtade inte alls, eftersom nu börjar man få hemläxor och skolan börjar på riktigt nu. Man kan inte vara ledig hur som haver, utan nu måste man ansöka om ledighet etc.  
Jag har förberett honom om hur dagarna kommer att se ut nu under skoltiden. När han har läxor är de det som måste göras först innan han är med kompisar. För gör man dom för sent orkar man inte angagera sig och är man trött blir man grinig och det vill jag inte!! =) Sedan har vi talat om för honom om man inte sköter sig i skolan och gör det som skall göras så blir det ingen veckopeng och då heller inge lördagsgodis. Och det var ok  för honom, men det där med läxorna gillade han inte. Men men så är det.

Själv har jag börjat arbeta igen efter att ha vart ledig i 8 hela veckor.. känns både bra och mindre bra.. Kommer med nya krafter efter lång  ledighet, pigg och glad på jobbet. men eftersom jag inte fått allt för mkt sol så skulle jag behövt en solsemester nu!! Men får bli till vintern.. hade tänkt åka till Thailand. Men nu är det bara att finna sig i nuet och se glad ut. =))

Kram så länge!

Annonser