Ensam vaken.. älsklingen ligger å snarkar. Han klev upp fem på morgonen och frågade mig om jag skulle komma å goa på soffan, framför tvn. Men det var jag för trött för.. tog bara nån sek så sov han igen haha. Snart kommer han upp yr i mössan =) Och jag tänkte att jag skulle passa på att skriva några rader..

Jag har så mkt måsten som jag skulle behövt ta tag i, men när man inte får.. nä, det är vila som gäller!!! =( Det börjar göra mig tokig =) Man vill börja röjja bort lite skrot och förbereda lite granna innan bejsan kommer.. få det lite myspys, så att man bara kan njuta sedan. =) Jag har tidigare sagt att vi inte skall köpa å förbereda något eftersom allt kan hända.. man går aldrig säker.. Jag har rätt mkt med i bagaget.. Men jag känner nu att det går inte att tänka så, klart vi skall få ett friskt litet vackert barn!! =)
Jag har nu paserat vecka 29, jippi!! Varje dag som nu går är viktig, så det är bara att hålla tummarna att hon/han stannar i magen några veckor till!!Men i övrigt känner jag mig ganska trygg, dom kritiska veckorna är nu förbi =)

Nu är det helg och jag skall mysa med älskingen hela helgen, vi är ensam och alena, pojken är med sin pappa. Så vi får passa på att råom varandra nu. är inte så ofta vi har egen tid tillsammans, men det gör inget efterom vi älskar att ha Casper omkring oss. =) Men nu är det pappsens tur att mysa med honom i helg. Och det missunar jag dom inte!!

Nu skall jag gå å pussa på guben och sedan blir det frukost!  

Annonser