Min son har ALLTID vart tacksam avsig. Har man satt nya gardiner på hans rum.. -Ååå mamma, vad fint, Eller om han fått ny sängkläder.. -ååå så fint mamma, tack!! Jag har alltid vart stolt över honom! Det har vart viktigt för mig att få honom att förstå pengarnas värde och att allt kostar. Det är inte bara att ställa sig vid bankomaten å plocka ut så mkt som du behöver. Och han är införstådd med det. Men nu när han fyller år och får utav sina kompisar så hör jag… – Jag gillar inte pockemon.. jag gillar inte starwars.. etc. Jag blir skogstokig inombords!!!
Är han för bortsämd eller vad??!! Vad har hänt med honom??!!
Jag har uppfostrat honom själv och vi har inte haft det så fett ekonomiskt, men vi har klarat oss bra. =) Men nu är vi två med två inkomster och såklart så har det gynnat min son.. men har det blivit på ett dåligt sätt?!
Han är jätte duktig att spara till sådant han vill ha och han kan även erbjuda sig att betala om det behövs.. eller är det bara det att han inte tänker på vad han säger.. kanske jag inte skall ta det såå jätte allvarligt.
Men jag har iaf talat med honom ang detta. =) Någon annan som känner igen sig?? 

Nu är det matdax =) 

Annonser