Men vilken dag jag har haft!! Först nu har jag lagt mig på sängen (och jag som skall ligga mest hela tiden!!) och har vart uppe sedan kl 06.30 i morse.Efter att jag kört pojken till skolan så for jag till min mormor och sydde gardinerna till sovrummet. När jag kommer hem så upptäcker jag att den kanalen som gardinstången skall igenom är föör liten, så det var bara att sprätta upp skiten..rent ut sagt!! Nå men jag fixar till det och sedan upptäcker jag att ena sidan är ca 1/2cm kortare, så det var bara att joxa till det oxå.Men nu är dom ÄNTLIGEN klar.
Och sedan är det inte så lätt att ”grejja” när man har besök.. har haft bekanta hos mig hela dagen lång. Jag älskar att ha folk runt om kring mig, men när man känner att man har mkt att göra så blir det ett stressmoment istället. Och lite så har det vart idag.. har fortfarande på mig mina morgon-mys käder, så jag behöver inte klä om mig =)
Har vart och hämtat ut paket från både nelly och ellos, men jag orkar inte ens ta och kolla vad det är ens!! Så det får bli morgondagens project. Något att se framemot =)

Nu ska jag bara ligga å andas.. känna på när min älskade bebis leverom i magen, vilket är helt underbart! =) Sedan blir det ett bad och mys framför tvn tillsammans med mina älsklingar.. me like!


Dagens åkomma =)

Annonser