Gomorron bloggen! Var ingen höjdare att kliva upp och följa pojken till skolan en dag som denna och 33 graders kyla. Det borde vara förbjudet att gå till skolan när det är såhär kallt ute. Hoppas fröken nu inte tvingar ut barnen, Casper tog påsig sin skoterjacka ifall att dom måste vara ute. Stackars barn! =)
Själv ligger jag på sängen och bloggar =)

Jag är lite nyfiken på hur folket här ut firade alla hjärtans dag igår??? Jag vet inte, men för mig så blir det oftast inte så stor grej av det hela. Man ser och läser att det skall göras så stort, men måste det vara så stort???
Casper hade gjort ett alla ❤ dag kort till mig och min sambo, + ett hjärta som man skall ha på kylen och en liten ask och det värmde så!! =) Själv gav jag en liten ask med choklad hjärtan till min älsklingar. Behövs det göras så mkt mer?! 


Jag tyckert det är viktigt att alltid visa kärlek, empati för sina medmänniskor. Det gör jag varje eviga dag!!
Kärlek för mig är just det.
Jag ger min son och sambo kärlek var eviga dag och det får jag även tillbaka
Jag känner mig grymt älskad, jag har nog aldrig känt mig mer älskad någonsin =) Jag har hittat mannen i mitt liv!! Känns som att jag kommer att leva med honom för evigt. Vi har vart tillsammans i över tre år och jag är fortfarande som nykär, hihi. Ni vet, dendär pirriga känslan man har när man är nykär.

Jag tror att nyckeln till evig/långvarig kärlek är följande:
att aldrig ta någon/något för givet,
Leta efter nya spänande dolda hemligheter oss din partner, vara positiv.
Försök inta att göra om din partner, för det går inte. Du kan aldrig förändra någon annan.. bara dig själv!
Är det något man stört sig på, så prata om det.
Kommunikation är a och o i ett förhållande!!

Jag har inte vart den bästa på att kommunicera med när jag var arg, lessen eller besviken. Jag har nämligen  kunnat gå å sura och inte prata på flera dagar!! Så knäppt!! Och jag kan säga att jag inte har mått bra av det heller. Ingen mår bra av att man inte talar om saker som man är besviken över, eller vad det nu kan vara. Men jag tränar på det och jag blir bättre och bättre på att kommunicera. 
För ingen kan läsa mina tankar och för att någon skall kunna förstå en så måste man tala.

Lite deep talk =)
 Nu kaffe!!

Annonser