Godmorgon bloggen!

Har inte vart in och skrivit något på flera dagar. Beror på att jag helt enkelt inte har idats =) Men nu är jag här iaf och tänkte uppdatera lite granna! Jag fick koma hem i torsdags eftersom allt var stabilt å eftersom att dom har beslutat om att man gör inget om värkarna sätter igång.. utan då får bejsan komma. Men änså håller den sig i magen. =) Känns helt otroligt!! Detta är något nytt för mig.. jag känner mig gravid!! 
Idag är jag i vecka 33+3, jippi!!! 

Gravid v.33

I helgen har jag å älskling vart ensamma, Casper har vart med sin pappa å fiskat röding. Jag har snart inte sett honom på 2 hela lååånga veckor, och det händer typ aldrig!! Men jag hoppas på att han kommer hem i kväll! =)

Så vad har vi roat oss med i helgen då??
Vi har mest bara varit å inte gort destomer. Min svärmor har vart här å bakat matbröd och lagat käk, inta varje dag det händer, så bara att njuta =)Men hon for hem till Luleå på lördag. Jag å älskling hade då lite mys framför tvn. Och igår har vi bakat bullar tillsammans för första gången haha. Dom blev helt ok,, så nu vet vi att vi fixar det =) Var inte så svårt. Jag har alltid sagat att jag är ingen bullmamma.. men jag kanske blir det. =)
 

Annonser