Hejan bloggen!
´
Idag har vi den 14 Mars = v.34+2 =) Det går framåt min graviditet, men den går åt h-vete för sakta.. tro mig!!! Känns som att jag vart gravid i 2 år!!! Och det beror på att mina graviditeter inte är som alla andras =( Jag måste hela tie tänka på vad jag gör och vila mkt. Men nu har jag slutat med det!! Jag försöker att göra det jag känner för och inte tänka, svårt som bara den!! Men min dag kommer oc jag lääängtar!!!!!!
Ingen som inte har varit i min situation kan förstå hur jag känner och hur det är!! Min sabo vill att vi skall skaffa en lillesyster eller lillebror inom kort, men det får vi ju ser hur det blir med den saken, haha =)

Nu kommer våren smygande.. solen skiner och värmen smyger sig på. Igår var älskling å pimplade tillsammans med min son, hans storebror, min sons pappa, och min lillebror. Och hemma låg jag hela dagen.. i fin vädret 
=( Det var ingen höjdare direkt… Själv fick jag nöjja mig med en kopp kaffe på balkongen. Men det gick det med =) Kände mig inte så pigg heller.. ont i kroppen och yr i knoppen och allmänt hängig. Hade oxå enhel del sammandragningar oxå, som fortsatte under natten. Men nu igen är det något bättre igen.. peppar peppar!

Nu skall jag göra kaffe till mig å älskling.. väcka honom med kaffe på sängen. =) Hej så länge!!

Annonser