Hej hej!
Idag fick jag hem en parfym från CLEAN, som luktar rent å ny-duschat, hihi. Jag är lite nojjig att använda goda parfymer just nu under min graviditet eftersom att man har hört att många kan inte använda dofter efter graviditeten, som man har haft under sin graviditet.. Så jag får vara lite försiktig med det!!

Annars då? Jo allt är bara bra med mig.. å min familj =) Jag går fortfarande och väntar på att få ”kläcka” snart.. jag är less nu!!!  Men det skulle inte förvåna mig om jag gick över tiden!! SUCK.. bara  tanken gör mig svettig!!!
Idag är jag i vecka 35+3 och det känns så fruktansvärt skönt, tredje ggn jag är gravid, men aldrig har jag gått gravid såhär länge.. så jag ska väl inte klaga. Men men… Jag är shopping sugen och det är inte lönt just nu när man inte tar sig i kläderna =( Har kikat på massor av söta sommar klänningar, men till vilken nytta??!! Det får bli till sommaren.. =)
Jag får nöjja mig med en mysdress från ONE Piece

OnePiece BigPrint Green
Jag har kikat på en dress tidigare, men tyckt att den kanske är liite väl dyr, men nu har jag iaf gjort slag i saken och beställt denna, eftersom jag kommer förmodligen springa omkring hemma rätt mkt framöver och då kommer denna vara perfekt till mig!! =) Är helt nöjd över mitt köp!! =) (Tänkte skriva kap, men det tycker jag väl inte riktigt att det är…)

Nu skall jag förbera middagen, det blit rotsaksgratäng och kassler, mumma.
 See you!!

Annonser