Hej regniga Onsdag!! Gud så less jag är på att det ska regna mest hela tiden. Hela September har det bara regnat, någon enstaka dag har solen tittat fram. Jag känner att jag och min familj skulle behövt en solsemester inom en snar framtid!! Kanske man ska vänta tills det kommer snö, så blir vintern inte så lång. Nackdelen med Norrland är just det!

Från det ena till det andra. Igår var jag med min mormor på invigningen till Ica Kvantum ( höjd punkten i Gällivare, haha) Tjockt med folk alltså!! Hade aldrig fart dit om det inte vore för min fina mormor =). Och äldre folk (spec. tanterna)hur dom beter sig!!! Dom är tamefan inte kloka!! Jag trodde att det var dom yngre som inte var rumsrena med så var det inte!!! Hur dom tjafsa och trycker sig före i kö. Helt jävla galna!!! Nå nå, fick iaf fina
orkideer till vardagrummet, 49:-. En liten färgklick till det vita =)

Idag händer det inte så mycket. Kanske tar en liten prommis så min docka får sig lite frisk luft, hämta paket (alltid lika kul =))från H&M, sedan blir det att färga håret, om jag hittar någonstans att göra det. Vi har nämligen ingen fungerande toa. Hade tänkt bli lite mörkare till vintern =)
Och min gosse kommer hem idag, jipii, han har vart med sin pappa sedan fredag och jagat fågel och hare. Det är något som saknas när han inte är här med oss.

Nu har min docka vaknat ur sin tupplur, så det är bara att gå och roa henne =)

Annonser