Gokväll!! Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag haft. Igår var jag inte alls lika pigg,, efter begravninngen. Men vilken fin begravning! Jag hoppas att miin kusin vet hur älskad och omtyckt han är.. eller var kanske det heter.. numera jag har fortfarande så svårt att ta till mig att han inte längre finns i detta jordeliv! Jag var lite orolig över att min lilla prinsessa skulle tycka det var långtråkigt, men hon var lugn å fin. Hon surrade lite, haha. När vi kom hem var jag totalt slut i kropp å själ, så jag å min tös låg i sängen å mös framför tvn. Älskling och min son for och lirade pingis.


Jag har haft och göra hela dagen. Började med att städa medans Stefan for å handlade med Tindra. for sedan och köpte en overall, mössa och ett par byxor till Tindra. For sedan å besökte mormor och tog en dusch, eftersom vi inte kan duscha hemma! Sedan tog jag och Tindra en PW så pappa fick bara vara, hihi. Till middag blev det pastasås m. fläskfile, färska chaminjoner, lök och grädd adelost, mumma!
Idenna stund, sitter jag i soffan med datorn i famnen, älskling sitter fastklistrad framför tvn, min gosse ligger i sitt rum å äter lördasgodis med feber..Tindra sover för natten. Funderar på att lägga mig i S famn så att han får klia lite.. Ha en lika skön kväll som mig, pöös!

Annonser